реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чекістан вибухає

Знаєте, що це?
Це - зафіксований з космосу викид метану на газопроводі Газпрому в Ніжегородській області РФ. Кажуть, дуже потужний - 164 т на годину, по суті, екологічна катастрофа. (В Росії тепер якось непристойно, по наростаючій, багато катастроф, самих літаків за останні 3 місяці розбилося з десяток, жаль, що українські ЗМІ тільки про впалий зубець на Кремлі розповідають...)

Я це до чого: Чекістан, звісно, мріє знов відгородитись од світу і "окуклітца", як за часів СРСР, але технології не дозволять. Навіть сучасна КНР, ідеальна держава з Орвелового "1984", не є для світу цілком непрозорою. Можна, звичайно, всередині країни взяти за зразок Північну Корею і розповідати по ТБ своїм кріпакам, ніби в Україні ТАКОЖ (як, відтепер, в Росії) нема Посольства США (ну бо як же стерпіти, що х@хли собі спокійно оформляють візи в Києві на Сирці, а російським "хозяєвам жизні" треба буде тепер по візу США добиватися аж у Варшаву, куди росіян ще й не впускають через Ковід!)) - але обманювати американські супутники надувними танками, як це робив СРСР за Брежнєва-Андропова, вже не вийде. Можливості для блефу різко скоротилися.

В цікаві часи живемо, хай їм грець... Непрогнозовані, безпрецедентні. Будь-яка мишка, що "бігла, хвостиком махнула", може, як у казці, "розбити яєчко" і змінити хід історії.

Оксана ЗАБУЖКО



Теги:розпад Росі



Коментарі (0)
avatar