реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Це ж завдяки їм держава створена...

В указі в.о. президента щодо нагородження з нагоди дня Конституції нема жодного з тих, хто за Україну боровся, з творців Основного Закону - лише двоє і обидва посмертно, але є троє працівників "Мотор-Січі" і ще маса начальників аж до комунальних підприємств.

Звісно, це ж завдяки їм держава була створена.

Вахтанг КІПІАНІ

Державні нагороди до Дня Конституції - це визнання, що саме ці люди найбільше доклалися до творення держави України. Це - якщо за здоровою логікою.

За логікою ж Зеленського та тих, хто готував подання з Чернігівської ОДА, на Чернігівщині наразі найбільше трудилися по творенню української держави "афганець" Юрій Русанов, професор чернігівської політехніки Ігор Олійченко, яких нагороджено орденами (добре, що хоч не "За мужність"), учитель з Варви Віктор Гутак, який став "заслуженим учителем України", заввідділенням обласної лікарні Олександр Марцинкевич, що є тепер "заслуженим лікарем України". Певно, хороші спеціалісти, і їх треба нагороджувати, але до чого тут Конституція?

Не здивуюся, якщо і до Дня незалежності нагороди отримають ветерани окупаційної війни в Афганістані, а не захисники України в нинішній російсько- українській війні

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, День Незалежності, Вахтанг Кіпіані, команда ЗЕ, День конституції


Читайте також



Коментарі (0)
avatar