реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Буза проти Бузуна

Минулого тижня представники Ніжинської організації ВО «Свобода» провели пікетування Ніжинської районної державної адміністрації. Учасники акції вимагали відставки голови Ніжинської райдержадміністрації Олега Бузуна, який, на думку учасників акції, систематично порушує Конституцію України та права людини.

На плакатах було написано: «Україна без Януковича», «Бузуна до суду», «Землю селянам – Бузуна у відставку», «Бузун порушує Конституцію».

У цей час у приміщенні райдержадміністрації проходила сесія районної ради.

— Акція проходить у рамках всеукраїнської протестної акції, — зазначив активіст ВО «Свобода», депутат Ніжинської міської ради М. Науменко, — проти зрадницької антиукраїнської політики Президента В. Януковича.

— Так до чого ж тут Олег Бузун?

— Олег Віталійович був призначений головою райдержадміністрації двічі і обидва рази — із порушенням Конституції. Є норма, згідно з якою призначення має відбуватися за погодженням Кабміну, такого ж погодження не було. За два роки він не показав себе як господарник, економіст, а як людина, що прийшла вирішувати певні корпоративні питання. Адже за останні роки він обзавівся досить чималим майном.

У цей час у приміщенні райдержадміністрації проходила сесія районної ради. Затвердження районного бюджету на 2010 рік викликало ажіотаж серед запрошених на пленарне засідання, тому сесійна зала, як ніколи, була переповненою. Чого, до речі, не можна сказати про депутатів районної ради, явка їх на сесію мала б бути кращою. Після перерви засідання взагалі довелось проводити при граничній кількості присутніх у залі — 25 осіб (склад ради — 46 депутатів).

Бурхливе обговорення викликав п.6 додатку до цього рішення, в якому пропонувалась на затвердження технічна документація з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 2,00 га для риборозведення, право оренди на яку передбачається продати на аукціоні, і знаходиться вона в адмінмежах Талалаївської сільської ради.

Ясь ОЛЕШКО
Повінстю стаття опублікована в газеті "Сіверщина" за 27 травня




Теги:Олег Бузун, пікет, рда, свобода, Ніжин, Талалаївка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar