реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Бутко не пройшов!

Вибори ректора Чернігівського технологічного університету відбулися. У результаті таємного голосування найбільше голосів (111 голосів із 175) набрав Шкарлет Сергій Миколайович.

Кандидатами на посаду ректора також були висунуті Чередніченко Петро Іванович і Бутко Микола Петрович (на фото), які набрали 30 і 33 голоси відповідно.

Отже, від трудового колективу на посаду ректора ЧДТУ рекомендовано 38-річного Сергія Шкарлета. Тепер Міністерство освіти і науки, за словами присутнього на зборах заступника міністра Євгена Суліми, орієнтовно 11-12 травня повинно затвердити його ректором ЧДТУ.

Головна інтрига полягала в тому чи пройде на посаду ректора колишній голова Чернігівської обласної державної адміністрації Микола Бутко. Не пройшов... Минулого номера в "Сіверщині" ми спробували взяти у нього інтерв"ю -- відмовився. І навіть не допустив кореспондента газети на засідання, де він викладав свою програму. Не допомогло...

Сергій Шкарлет. Закінчив КПІ за спеціальністю економічна кібернетика, працював в ЧТІ, потім в ЧТДУ. З 1999 року працював в ЧІБІП (Чернігівський інститут інформації бізнесу і права) МНТУ (міжнародного науково-технічного університету) на посаді ректора. Близько двох років тому захистив докторську дисертацію на тему "Формування економічної безпеки підприємств засобами активізації їх інноваційного розвитку", доктор економічних наук, професор.

За даними сайту "Високий Вал".




Теги:ЧДТУ, вузи Чернігова, Сергій Шкарлет, ректор, Микола Бутко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar