реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вибори ректора з однієї кандидатури

Нещодавно у Чернігівському національному технологічному університеті обрали керівника вишу.

"Все було схожим на вибори, які періодично проводяться в нашій державі. Виборча комісія, зала, кабінки для голосування, а ще – спостерігачі і представники ЗМІ" - пише газета "Деснянська правда".

Єдиний кандидат на посаду ректора – доктор економічних наук, професор Сергій Шкарлет, набрав 609 голосів. Що становить 89,04 відсотка від загальної кількості виборців (684 особи).

Тобто, дійсно - все схоже на вибори. Але - часів Радянського Союзу, коли був один кандидат. Від непорушного блоку комуністів і безпартійних.

Декани факультетів університету ставлять у заслугу Сергію Шкарлету приєднання до вишу двох інших закладів, створення успішної команди, у якій комфортно ректорам і ...все. Як на мене, вельми сумнівні досягнення. Тим паче, якщо ще додати ліквідацію української кафедри, очолюваної Людмилою Зіневич.

Та йне чули ми про якісь інноваційні розробки технарів з чернігівсього "політеху". Зрештою, 122 місце Чернігівського технологічного вишу у рейтингу вишів України зводить нанівець всі захоплені слова деканів, яким просто комфортно жити на гроші студентів під орудою красивого ректора Шкарлета.

Цікаво, а кум Шкарлета - одіозний Дмітрій Табачник прислав телеграмку з Ізраїлю, де він ховається від українського правосуддя?



Теги:Сергій Шкарлет, Чернігівський технологічний, табачник


Читайте також



Коментарі (0)
avatar