реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Буревій на Чернігівщині: повалений ліс, зірвані дахи

Буревій, що у вихідні пронісся Чернігівщиною, позривав дахи з понад 150 будівель і повалив майже 80 га лісу. Про це на брифінгу в Чернігівській ОДА повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Сергій Болдирєв.

"Лихо розповсюдилось на Бобровицький, Городнянський, Ічнянський, Козелецький і Корюківський райони. Та найбільше постраждали Менський і Чернігівський. В останньому, зокрема поблизу Седнєва, шквальний вітер повалив близько 80 га лісу", - сказав чиновник.

За його словами, у трьох районах буревій пошкодив дахи 135 житлових будинків і 19 будівель підприємств та організацій. Серед них - медичні установи, школи, дитсадок, Будинок культури, Будинок школяра, ангари, склади та ін. В окремих місцях повалені дерева перекрили під’їзні шляхи до населених пунктів. Загиблих і травмованих внаслідок негоди немає.

Відразу після буревію без електрики залишилися 74 населених пункти, без телефонного зв’язку - 96. У селищі Седнєві Чернігівського району через відсутність електроенергії було припинене централізоване водопостачання.

На сьогодні робота з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації продовжується. Залишилось відновити електропостачання в 19 населених пунктах області. Наразі вирішується питання щодо надання матеріальної допомоги сім’ям, які найбільш постраждали від стихії.



Теги:буревій, Седнів, Чернігівська ОДА, Надзвичайні ситуації, стихія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar