реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Було весело!" ©

Для Зеленського дуже важливо справляти враження

Це помітно з його виступу. Ще кілька місяців він зможе перебувати у проміннях своєї акторської слави. "Розпускати" в своїх виступах парламент, "звільняти міністрів" шляхом запису відеозвернень і т.д. Однак тим українці і відрізняються від росіян, що наша влада десакралізована навіть без дотепів Зеленського, і президент буде десакралізований вже найближчим часом навіть без його портретів у владних кабінетах.

Перспективи? Зеленський мусить зрозуміти, що наш корабель потребує не молодого веселого юнги, а рішучого і самовіданного капітана. Україна приречена на багатолітнє військо-політичне протистояння з Російською Федерацією. Ми приречені виконати нашу цивілізаційну місію - провести деінсталяцію РФ. Тільки так буде забезпечено справедливий мир! В іншому разі на нас чекає доля Сирії - і це за щасливого збігу обставин.

Можна припинити стріляти - тільки це зовсім не означає, що ворог припинить стріляти в наш бік. Москва залишиться Москвою, а росіяни будуть росіянами - навіть якщо Зеленський у кожному своєму виступі буде переходити на російську мову і п'ять разів на день повторювати, що мова нашої держави ділить українців. Улещування імперії завжди закінчується поразкою і ганьбою.

Москві не потрібна дружба з Україною - їй потрібна Україна. Нам теж потрібна Україна. Вихід один - рішучість боротися і перемагати за всяку ціну. Завдання українців - допомогти Зеленському усвідомити ці прості істини у найкоротший термін.

Весело не буде!

Павло ПОДОБЄД



Теги:інавгурація Зеленського, Павло Подобєд, перемога Зеленського


Читайте також



Коментарі (0)
avatar