реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Будинок відключено від водопостачання

У середу, 8 листопада відбулося припинення водопостачання до будинку № 44 по вул. Пилипа Морачевського. Через відсутність водопровідного колодязя (так звана «глуха врізка») відключення будинку проводилося в ґрунті, шляхом демонтажу ділянки водопровідного вводу. Про це повідомили у "Чернігівводоканалі".

Що стало причинами відключення? Станом на 01.11.2017 року заборгованість за будинком № 44 по вул. Пилипа Морачевського перед КП «Чернігівводоканал» склала 7111,68 грн. Але сказати, що це є фактична заборгованість – неможливо. Після того, як попередній власник будинку повідомив про припинення споживання води у зв’язку з переїздом:

у абонентському відділі підприємства відсутні документи щодо власника будинку та кількості осіб, які в ньому проживають;
договір на отримання послуг з водопостачання та водовідведення між КП «Чернігівводоканал» та власником будівлі – відсутній;
фактично, власник будівлі не є абонентом КП «Чернігівводоканал»;
технічні умови на підключення будинку до централізованого водопостачання відсутні.

Треба зазначити, що «Чернігівводоканал» ще в березні 2017 року намагався від’єднати будинок від централізованого водопостачання, але люди, які там мешкали, частково погасили заборгованість та надали письмову розписку в тому, що узаконять процедуру отримання послуг найближчим часом. Також їх було письмово повідомлено про те, що у разі не оформлення підключення до централізованого водопостачання належним чином, надання послуг буде припинено. Ті люди, які мешкали в будинку, погодилися з такими вимогами служби КП «Чернігівводоканал».

Хто зараз мешкає в будинку – невідомо. Оскільки лічильник води в будинку не встановлено, нарахування відбувається по нормативу. Але, не маючи інформації щодо кількості людей, які користуються послугами КП «Чернігівводоканал» в будинку, продовжувати нарахування та накопичувати заборгованість не вважається доцільним. Через це було прийнято рішення про від’єднання будинку від системи централізованого водопостачання міста.



Теги:відкючення водопостачання, Чернігівводоканал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar