реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Британська розвідка: Росія не відводить військ від України

Російська Федерація продовжує нарощувати армію біля кордонів з Україною, попри заяви про відведення військ. Про це заявив керівник оборонної розвідки Великої Британії Джим Хокенхалл.

Генерал-лейтенант наголосив, що розвідка помітила додаткову бронетанкову техніку, гелікоптери та польовий госпіталь, які прямували до прикордонної зони.

Джим Хокенхалл стверджує, що вони не бачать доказів відведення російських військ від кордонів України, попри відповідні заяви у Москві. Про це повідомляють Факти

Раніше міністри оборони НАТО заявили, що залишаються стурбованими щодо нарощування російських військ на кордонах України. Вони вкотре закликали Кремль повернутися до дипломатії.

Генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберг заявив, що НАТО розглядає можливість створення нових бойових груп у центральній, східній та південно-східній Європі для протидії загрозі з боку Москви.

Росія неодноразово заперечувала, що має будь-який намір напасти на Україну, попри те, що на кордоні з нашою державою перебувають близько 130 тис. військових.

Столтенберг заявив, що, хоча НАТО підтримає наміри Москви продовжувати розв’язувати всі питання шляхом дипломатії, проте Альянс не бачить жодних ознак деескалації на кордоні.



Теги:столтенберг, НАТО, російсько - українська війна, Україна - Великобританія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar