реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Брехня, як зброя Московського патріархату?

Прес-секретар Чернігівської єпархії УПЦ МП прот.Захарія Керстюк обманув журналістів?

Протоієрей Захарія Керстюк - прес-секретар Чернігівської єпархії УПЦ МП, головний захисник "правди" у спровокованому Чернігівською єпархією УПЦ МП релігійному конфлікті у с. Жукля, людина, яка заявляє "що не можна будувати Церкву на брехні" - сама бреше представникам ЗМІ та розповсюджує дезінформацію у суспільстві???

Під час силового розблокування громадою Свято-Покровської парафії входу до храму у с. Жукля начебто були побиті люди і, зокрема, отець Захарій, який прикував себе до дверей храму.Принаймні про це отець Захарій (Керстюк) заявив представникам ЗМІ під час прес-конференції у Чернігівському єпархіальному управлінні УПЦ МП.

Прес-секретар Чернігівської єпархії УПЦ МП прот. Захарія Керстюк настільки був "побитий" у с.Жукля 13 вересня 2009р., що через два дні 15 вересня приїхавши на свою прес-конференцію, не міг самостійно вийти з автомобіля...

Там же журналістам були роздані копії довідки з Травмопункту Чернігівської лікарні №2, куди Захар Крестюк звернувся після «диспуту» перед дверима храму громади села Жукля.

Наскільки серйозно постраждав церковнослужитель і чому на копії довідки відсутній підпис лікаря, «Високому Валу» розповів лікар-травматолог міської лікарні №2 Володимир Шурупенко.

«Діагноз, який постав потерпілому лікар-травматолог Володимир Дука – забої м’яких тканин тіла, грудної клітини, поперечного відділу хребта – це чисто суб’єктивні фактори, - пояснив лікар. - А об’єктивно – це коли у людини перелом, гематома, струс мозку. Тобто те, що дійсно може підтвердитися на обстеженні. Жалітися можна багато – наскільки у кого фантазія дозволяє. А от факт залишається фактом».

Медична сестра Олена Казимир, яка в ту ніч була на чергуванні, додала: «Численні гематоми тіла – оце вже видно, що тебе били. На Захарові Крестюку візуально не простежувалося побиття. Його мабуть просто відтягували, а так як він був прикутий, то і отримав своє».

Як виявилося, підпис лікаря на копії відсутній, тому що довідка двостороння. А надана копія містить лише сторінку з діагнозом.

Джерело: інтернет-видання Високий Вал






Коментарі (0)
avatar