реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Бовтаються туди- сюди…

Президент України Петро Порошенко звільнив голову Носівської районної державної адміністрації Віктора Міщука. Згідно з розпорядженням, Міщук подав заяву на звільнення.
Цікаво, що Міщук був призначений на посаду голови Носівської РДА лише 7 грудня минулого року. До цього він керував Бахмацькою РДА.

Пізніше, 25 січня, Віктор Міщук був обраний головою Бахмацької райради.

Ніде не встигає нічого зробити, а такий цінний кадр, що перекидають по всій області…

Довідка «Сіверщини».

Міщук Віктор Федорович народився 17 червня 1967 року в с. Тур Ратнівського району Волинської області.
Освіта - вища. В 1988 році завершив навчання в Ульянівському гвардійському вищому танковому командному училищі. 1997 року закінчив Український фінансово-економічний інститут.
Розпочав трудову діяльність у грудні 1994 року на посаді державного податкового інспектора в державній податковій адміністрації в Бахмацькому районі. Тобто на виробництві ніде не працював.

Далі – служба в органах податкової поліції ДПА в Чернігівській області. У 1998 році був призначений директором ТОВ "Аркадія", м. Бахмач. З 2002 року – генеральний директор ТОВ "Бахмачхліб". З лютого 2014 року працював в. о. заступника директора з питань продажу послуг Чернігівської дирекції УДППЗ "Укрпошта". Депутат Бахмацької райради від БПП.

Газета "Сіверщина" за 9 лютого 2017 року



Теги:газета Сіверщина, нові кадри, Носівка, Бахмач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar