реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Боти проти Віктора Кривенка

З наближенням з'їзду Народного Руху України, який, за словами мого знайомого лікаря, подає ознаки життя, але ще перебуває в реанімації, активізувалися аноніми, яких тепер по- модньому звуть ботами.

Варто лишень поставити щось у соцмережі про Народний Рух, як виринає нєкая "Тетяна Ющенко" з Одеси і пуляє якісь звинувачення Віктору Кривенку, що кандидує на голову НРУ. З цікавості зайшов на її сторінку: жодного фото, займається рукоділлям (воно й видно!), і проглядаються симпатії до "Свободи". Щодо рукоділля і "Свободи" - на здоров'я, я й сам симпатизую, крім її авторитарності (партії - не рукоділля smile ) та соціалістичним ідеям.

Але питаю - пані Тетяно, може ви така Тетяна, як я Фрідріх? І чи ви є членом Народного Руху? У відповідь - "зрадники"!

Ще одна - "Зоряна Оранта". Точно так - ні фото власного, тільки звинувачення щодо Кривенка, що він підносив патрони Саламатіну.

Гуляє на просторах Фейсбуку і подібний до них "Козак Характерник", що характерно боїться показати своє мужнє обличчя, загартоване в боротьбі з християнами, за праве язицьке діло... Заодно - і за Рух, в який він також не входить.

Реальним є лише Олександр Горобець, колишній редактор газети "Правда Украины", що також виступає проти Віктора Кривенка, але й він пише, що лишень ...ходить на заходи Руху. Так якого милого ви вказуєте делегатам рухівського з'їзду за кого їм голосувати?! Вступайте в Рух та й тоді вирішуйте!

Єдине, в чому О.Горобець правий - без відродження Народного Руху не буде руху України вперед, до перемоги над агресором і до утвердження української України. Тому боти й намагаються залишити Рух в реанімації...

Василь ЧЕПУРНИЙ

До речі, не здивуюся, якщо зібрання Руху в Українському домі доведеться переносити через ...замінування. Таке ж, як і оці боти.



Теги:Олександр Горобець, Василь Чепурний, Народний Рух, Віктор Кривенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar