реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Болить, що їдуть...

Цікаво, якби українським біженцям, які їдуть в багаті соціальні країни типу Німеччини чи Британії тамтешні уряди видавали кошти на руки тут. Маю на увазі кошти аналогічні тим, які тратять на них у себе (житло+допомога) чи наші б їхали, чи шукали варіанти життя в Україні в тилу за ці гроші?

UPD Частина читачів сприйняла цей допис, як засудження тих, хто поїхав чи як заклик вертатися. Це не так. Поясню, що мені болить і чому я це написав. Ми постійно шукаємо журналістів. Гарний журналіст, який уміє зібрати інформацію, структурувати і викласти, це як золотий самородок після місяців промивання каміння. І от ви знаходите таку, а потім виявляється, що вона тепер працює на заводі в сусідній крані. На заводі! Авторка, яка може зібрати і структурувати інформацію! Крутить кабелі чи вставляє якусь деталь. Знаходите наступну, і от в неї вже західна віза.

Люди з талантами їдуть - це було і до війни, а зараз взагалі лавина. Це болить. Після місяця життя в окупації чи обстрілів, хочеться надійно заховатися від небезпеки. Це нормально. Краще це зробити в Австрії, ніж у Львові, так надійніше. Але все одно болить, що талановиті люди їдуть. Та рішення їхати чи ні складне і залежить від багатьох чинників, на частину з яких впливає політика держави: розмір допомог, наявність, житла, роботи і тп. Про це і пост

Роман КУЛЬЧИНСЬКИЙ



Теги:Роман Кульчинський, широка війна, біженці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar