реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Бойкот України стає реальністю

Коли президент Чехії відмовився їхати в Ялту на зустріч із Януковичем, наше МЗС сказало, що він і не збирався. Ага, на самміт глав країн Центральної європи. далі відмовились президенти Австрії, Італії, Словенії... МЗС замовкло.
Із канцелярії федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель повідомили, що ні вона, ні її міністри в Україну на Євро- 2012 не приїдуть. МЗС запевнило, що це -- газетна "качка". Ага, ніхт ферштейн -- тоді з усією нордичною прямотою прес-секретар уряду Німеччини Георг Штрайтер заявив:" Візит канцлера Німеччини Ангели Меркель на Євро-2012 в Україну буде залежати від долі ув'язненої екс-прем'єрки Юлії Тимошенко".

Тепер голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу заявив, що не має наміру брати участь у запланованих в Україні заходах, приурочених до Чемпіонату Європи з футболу.

"Підсуєтилась" Іспанія, запропонувавши замість України провести чемпіонат у їх країні.

Заступник міністра економіки та розвитку Німеччини Гудрун Копп запропонувала у зв'язку з порушеннями Україною демократичних стандартів провести всі матчі фіналу Євро-2012 тільки в польських містах.

"Хто постійно порушує права людини, має враховувати можливі наслідки. Ми несемо за це відповідальність і повинні бойкотувати Чемпіонат Європи в Україні", - сказала вона.

А Янукович дивується -- чому це люди так не люблять його Межигір'я?



Теги:бойкот України, Межигір'я, Ялта, Євро - 2012


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Спорт вне политики. Руки прочЬ от спорта.
avatar
2
"Хто постійно порушує права людини, має враховувати можливі наслідки", - сказала вона. --- Ага. И фамилия этой "людыны" всем известна. Эдакая "демократия для одного человека". А остальное население страны - "биомасса", по словам той же "людыны", и её права не интересуют ни мировую общественность, ни заявленных демократов.
avatar
3
Це шок, країна в центрі Європи, опинилася у ізоляції, негайно Режим Януковича у відставку!!!!
avatar
4
ПР - наш рулевой!!!
avatar