реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Боятися конкуренції не варто - інвестиційний проект Чернігівщини

Нові ринки, нові можливості, а головне результат – це пропонує «Проект підтримки експортерів Чернігівщини», який відсьогодні працює у нашому регіоні. Його презентує Чернігівська регіональна торгово-промислова палата, яка є ініціатором проекту і обіцяє допомогти малому і середньому бізнесу, а також і великим підприємствам, вийти зі своїми товарами на європейські ринки.

«Проект підтримки експортерів Чернігівщини» має амбітні плани: його тривалість – 5 років. Бо, як кажуть у торгово-промисловій палаті, аби зарекомендувати себе зі своїми товарами у чужій країні, треба чимало зусиль. Деякі чернігівські підприємці вже переконалися у цьому і потроху самі виходять на європейські ринки, але вдома вони чекають підтримки. Власне, такою підтримкою вони і називають цей проект - повідомляє обласна державна телерадіомовна компанія Сівер- центр.

У презентації нового для чернігівського бізнесу проекту взяв участь і голова облдержадміністрації Валерій Куліч.

У вітальному слові він озвучив невтішні цифри: буквально за рік експорт області знизився аж на 23%. Тож він висловив готовність підтримувати кожного бізнесмена з нашого регіону, який забажає торгувати за кордоном.

Під час презентації проекту наших бізнесменів, а їх приїхало понад півсотні, вітали по «скайпу» іноземні партнери і заспокоювали, що боятися конкуренції, яка присутня на європейському ринку, не треба. А ще радили просто взяти квиток у будь-яку європейську країну і подивитися своїм конкурентам в очі.

Ну а тих, хто дійсно зацікавився проектом, Чернігівська торгово-промислова палата обіцяє навчити збільшувати свої продажі за кордоном.



Теги:OnlineTV Gledaj 5000 tv kanala na s, інвестиції


Читайте також



Коментарі (0)
avatar