реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Богдан Бенюк:" У Верховній Раді я вчу нову роль"

25 лютого в рамках свого візиту в Чернігів народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання «Свобода», народний артист України, лауреат Державної премії імені О. Довженка Богдан Бенюк дав прес-конференцію для місцевих журналістів. Зустріч відбулася у громадській приймальні місцевого осередку ВО «Свобода».

Журналістів під час зустрічі з Богданом Бенюком цікавили як культурні та духовні теми, так і погляди націоналіста на ситуацію в суспільстві, політиці та виклики, що стоять сьогодні перед українською нацією.

У вступному слові народний депутат зазначив: «У п’ятницю ми стали свідками того, як дружно почала працювати Верховна Рада. За час блокування я міг спокійно продовжувати вчити роль до нової вистави. Однак Рада все одно буде працювати в реанімаційних умовах. Бо Партія регіонів буде намагатися встановити свою більшість і централізувати владу. Вже ходять чутки, що Тягнибок буде конкурувати у другому турі президентських виборах з Януковичем 2015 року. Але чому ми взагалі говоримо, що Янукович потрапить у другий тур? У другий тур мають потрапити два представники демократичних сил. Бо тільки такий варіант може означати перемогу демократії в Україні».

Свободівець також наголосив: «Після мого останнього візиту до Чернігова, перед парламентськими виборами, я бачу, що ситуація змінилася. Бо свободівські перспективи процвітають. Навіть зараз, на тих довиборах у місцевих радах по всій Україні, де свободівці раніше не мали шансів, нині є досить велика можливість на проходження до рад і «бабло» там вже не є головним інструментом.

Богдан Бенюк також висловив упевненість в тому, що незабаром ВО «Свобода» буде представлена у багатьох місцевих радах Чернігівщини. Народний артист також відзначив велику справу, яку роблять націоналісти, будуючи український світ у Чернігові.

Прес- служба Чернігівської організації ВО "Свобода"





Коментарі (3)
avatar
1
Як же ти, свободівець, знявся у ролі хохла-малороса у російсько-шовіністичному фільмі Кандагар? Для таких ролей є Остап Ступка...
avatar
2
Миколо, він артист. Це - його бізнес. І це правильно, панове!
Кожному своє: хтось артист - хтось глядач...
Був час коли у фаворі були язикаті письменники, поети і журналісти.
Зараз -спортсмени, співачки і артисти. Звісно хороші артисти.
Сьогодні одна роля - завтра іншу вивчать...
Народ хоче видовищ...
Народ - це заслужив!
І має право! Дивитись на гладіаторські бої професіоналів, а не аматорів, наприклад, рухівців - націонал-демократів.
Дайош, голлівуд...
avatar
3
Пане Соломахо!Правильно пишеться ФАВОРІ, ГЛАДІАТОРСЬКІ, ГОЛЛІВУД.
avatar