реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Бог кожному дав свою землю...

Влада Канади відмовляється вилучати свинину з меню шкільної їдальні та пояснює, чому:

"Мусульмани повинні розуміти, що їм потрібно інтегруватися і навчитися жити в Квебеку. Вони повинні розуміти, що їм потрібно змінити спосіб життя, а не канадцям, які так щедро їх прийняли.

Мусульмани повинні розуміти, що канадці - це не расисти, не ксенофоби. Канада прийняла багато іммігрантів до того, як сюди приїхали мусульмани. Як і інші нації, канадці не готові поступитися своєю ідентичністю чи культурою.

І якщо Канада взяла когось на свою землю, то не мер вітає іноземців, а канадський народ в цілому. Нарешті, вони повинні розуміти, що в Канаді (Квебек) з її християнським корінням, ялинками, церквами та релігійними святами релігія повинна залишатися особистою справою.

Для мусульман, які не погоджуються і не почуваються комфортно в Канаді, у світі існує 57 прекрасних мусульманських країн, більшість з яких малонаселені і готові прийняти їх з розпростертими обіймами.

Якщо ви виїхали зі своєї країни до Канади, а не до інших мусульманських країн, це тому, що ви думали, що життя в Канаді є кращим, ніж в інших країнах.

Ми не дозволимо вам довести Канаду до рівня цих 57 країн.

Якщо ви приїхали до Канади з ідеєю, що ви витісните нас своїм широким розповсюдженням і врешті захопите нашу країну, ви повинні зібратися і повернутися у свою країну походження.

Якщо ви погоджуєтесь прийняти ці положення, залишайтеся. Якщо ні, то готуйтеся виїжджати."

"Наші в США"



Теги:толерантність, Канада, релігійна нетерпимість, мусульмани


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Но бог справедливо не дал своей земли смердящим детям люциферовым!!!
avatar
2
За исключением одной недонации, которую бог обделил и землей и Родиной.... Вот и плодятся и гадят сии упыри по всей планете...
avatar