реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Блокада Криму розпочалася!

Блокада Криму розпочалась: люди зводять бетонні перешкоди.

Голова Меджлісу, народний депутат Рефат Чубаров заявив раніше у Верховній Раді, що активісти розпочнуть акцію з перекриття адміністративної межі з окупованим Кримом опівдні 20 вересня. За його словами, буде перекрито рух лише для вантажівок, які перевозять товари до Криму, пересування людей і легкових автомобілів залишиться безперешкодним.

Блокада Криму, як Чубаров пояснював раніше, пов'язана з тим, що питання Криму відходить на другий план. Також стало відомо, що до блокади Криму приєднується і "Правий сектор". В організації заявили, що розцінюють блокаду Криму як безпосередній удар по інтересах Росії, а також по ситуації, яка склалася в Україні.

Досить годувати окупантів!

Наступним етапом має стати відключення електроенергії.

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк повідомив, що спецпідрозділ УМВС в Херсонській області, батальйон особливого призначення "Херсон", забезпечує охорону громадського порядку під час проведення акції. Працівниками міліції особисто керує заступник начальника УМВС в Херсонській області Ілля Ківа.

"Усі дії повністю узгоджуються спільно з організаторами акції, членами координаційного штабу, представниками МВС, СБУ та прикордонної служби. Усе під контролем. Людей вже дуже багато, постійно прибувають з різних регіонів країни. На місці блокади розгорнуті намети, польові кухні, санвузли", - повідомив Шкіряк.



Теги:Херсон, меджліс, кримські татари, Зорян Шкіряк, блокада Криму


Читайте також



Коментарі (0)
avatar