реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Благодійний аукціон

"Ми бачимо і розуміємо людей з обмеженими можливостями» - під таким гаслом 4 грудня з нагоди Міжнародного дня інвалідів – громадська організація «Голос батьків» проведе благодійний захід у вигляді аукціону. На ньому можна буде придбати вироби декоративно-вжиткової творчості як дорослих майстрів, так і роботи дітей з обмеженими можливостями.

Аукціон буде проходити в боулінг-клубі «Світлофор». Початок – о 15.00.Запрошуємо всіх небайдужих чернігівців!

На думку організаторів, цей благодійний захід приверне увагу громадськості до потреб людей з обмеженими можливостями, а також сприятиме пошуку шляхів вирішення проблем людей з інвалідністю. «Ми сподіваємося, що в учасників нашого заходу з’явиться почуття громадянської відповідальності за реалізацію прав інвалідів у Чернігові, - розповідає керівник «Голосу батьків» Зінаїда Шедіна. – Якщо ж говорити про більш конкретну мету, то ми прагнемо зібрати кошти для старту програми «Розвиток дитини».

Цікаво, що програма «Розвиток дитини» - унікальна для нашого міста. Вона спрямована на ранній розвиток дітей, що мають особливі навчальні потреби, їх соціалізацію та підготовку до навчання в загальноосвітніх школах. Ще один аспект програми - підготовка до впровадження принципів інклюзивної освіти в дошкільні навчальні заклади та створення інклюзивних груп короткострокового перебування дітей на базі загальноосвітніх дошкільних навчальних закладів.

До участі в аукціоні запрошені НГО (недержавні громадські організації), що опікуються людьми з обмеженими можливостями, профільні навчальні заклади, волонтери, соціальні установи. А ось покупцями на аукціоні можуть бути будь-які фізичні та юридичні особи, запрошені гості, учасники та організатори. Для потенційних покупців буде проведена виставка-презентація лотів із зазначенням їхньої стартової ціни, а також «технічним паспортом».

Наприкінці благодійного аукціону свою виставу покаже неодноразовий переможець та призер «Міжнародного фестивалю прекрасних театрів» - чернігівський театр-студія «Дивосад», що об’єднує в своєму колективі дорослих і дітей з особливими потребами і звичайних людей.

Запрошуємо до співпраці всіх зацікавлених чернігівців!



Теги:інваліди, аукціон, Благодійність


Читайте також



Коментарі (0)
avatar