реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Більше трьохсот чернігівців пікетували владу та офіс нардепа- регіонала

На заклик обласного штабу національного спротиву більше трьохсот чернігівців вийшли сьогодні на пікет. Хоча він розпочинався, коли ще не закінчився робочий день, спочатку людей було більше сотні. Коли ж підійшли до міської ради - стало до двохсот. А вже біля приймальні народного депутата- регіонала Владислава Атрошенка чернігівців було біля трьохсот.

Цікаво, що вікна міської ради всі були темними - не працюють овни там уже чи що? Люди вимагали від міського голови Олександра Соколова вийти до них. Та йдучи, пообцяли в мегафон: "Ми ще повернемось!".

Пікет приймальні народного депутата Владислава Атрошенка, який входить до фракції Партії регіонів і його голос є під законами 16 січня, спробував "розрулити" помічник народного депутата, сам депутат міської ради Василь Білогура (на фото - зліва). Але йому нагадали, що В.Атрошенко обдурив виборців, адже балотувався як незалежний кандидат, а ставши депутатом, побіг у фракцію ПР. "Ганьба!" -було відповіддю людей.

Біля міської прокуратури громадський активіст Станіслав Тавлуй нагадав, що прокуратура відмовила громадській організації "Апельсин" у задоволенні її вимог щодо повернення майна, відібраного судвиконавцями та міліцією на євромайдані у Чернігові. А ось за носіння пов'язки (якщо нові закони вступлять у силу) можна буде отримати штраф.

Чернігівці пропікетували також обласну державну адміністрацію, вимагаючи відставки, міську міліцію та продовжили мітинг на майдані. Основними виступаючими були Олександр Бондарев, Олександр Кодола, Володимир Ступак та Ігор Андрійченко.

На заклик штабу багато чернігівців вийшли в касках та масках, протестуючи проти недолугих законів диктатури. Молоді націоналісти прийшли з великим барабаном, звуки якого мають тримати в напрузі владу, яка не служить своєму народу.

Василь ЧЕПУРНИЙ









Теги:Владислав Атрошенко, Майдан, пікет, Чернігівська міська рада, мітинг, апельсин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar