реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Біля сотні російських машин вторглися в Україну

Уночі у районі селища Ізварине через кордон з боку Росії незаконно пройшла військова техніка у кількості близько 100 одиниць. Авіація АТО завдала удару, втрати уточнюються. Про це сьогодні сказав на брифінгу речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент УНН.

За словами речника, сьогодні близько опівночі терористи завдали масовий артилерійський удар по підрозділах сил АТО в районі населеного пункту Ізварине. Однак, за його словами, завдяки маневруванню та вмілому використані технічних засобів захисту українським військовим вдалося уникнути втрат.

"Згодом з’ясувалося, що це був вогонь, яким забезпечувався перехід великих сил найманців з Росії на теритрію України. Приблизно о 1 годині ночі розвідники ЗСУ виявили величезну колону техніки, яка складалася приблизно зі 100 одиниць машин та автомобілів", - сказав він.

А.Лисенко наголосив, що артилерія ЗСУ відкрила вогонь на ураження. "Кількість втрат з боку супротивника уточнюється", - уточнив він.

"З приводу порушення державного кордону ДПСУ надіслала офіційний запит до прикордонної служби ФСБ Росії. На цей час жодної відповіді ми не отримали", - поінформував А.Лисенко.
Джерело: УННУНН



Теги:АТО, російські терористи, РНБО, Ізварино, російсько- українськак війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Пукин,Пукин... и побежали не в ту сторну! Попали к бендеровцам,спасите....
avatar