реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Білібаєв ще раз отримав недовіру від штабу спротиву

Мабуть, генеральний директор обласної телерадіомовної компанії "Сівер- центр" Аркадій Білібаєв не повірив, що представники штабу національного спротиву, які прийшли до нього вимагати відставки, таки дійсно представляють штаб. Тому напросився на його засідання, щоб викласти свої аргументи.

Як каже сучасна молодь, "нє вапрос" - і Білібаєв прийшов на засідання штабу. Його уважно вислухали. Задали ряд питань. І - проголосували про недовіру. При ньому ж. 15 голосів "за" і при одному, що утримався.

Таким чином, пан Білібаєв ( ні, гаспадін, враховуючи його вперте ігнорування державної мови на посаді директора державної телерадіокомпанії) переконався, що ті, хто його пікетує - не просто якісь екстремісти, а виразники волі штабу. Як мінімум. А якщо ширше - то чернігівської майданівської громади.

Тож, як не крути, а доведеться піти - ствердили своїми голосами члени штабу у присутності голови обласної державної адміністрації Володимира Івашка і першого заступника голови обласної ради Олександра Кодоли.

Гарно сказав член штабу, колишній начальник міської міліції Едуард Альохін:" Ми зараз на війні. А ви на чиїй стороні, пане Білібаєв?!"

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:ОДТРК Сівер- центр, Білібаєв, український інформаційний простір


Читайте також



Коментарі (0)
avatar