реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Білібаєв буде звільнений" - Держкомтелерадіо

За дорученням штабу національного спротиву я зв'язався з керівництвом Державного комітету телебачення і радіомовлення з приводу пікетування кабінету генерального директора обласної телерадіомовної компанії "Сівер- центр" Аркадія Білібаєва. Чернігівська громада вимагає звільнення його із зайнятої в часи Януковича посади.

Як повідомив начальник департаменту інформаційної політики Держкомтелерадіо Богдан Червак після консультацій з головою Держкомтелерадіо Олегом Наливайком, позиція Держкомтелерадіо однозначна: "Білібаєв буде звільнений".

І мої особисті враження. На столі у пана Білібаєва одна книга - Гумільова (про пасіонарність російського народу). І ручка Партії регіонів - мабуть, пам'ять про бурхливі і дорогі часи призначення його на посаду. Зате він ходив у футболці з Шевченком і словами "Кохайтеся, чорноброві, та не з москалями".

Під час бурхливої розмови у його кабінеті, де зібралася групка його прибічників, найбільш творчі працівники були названі прогульниками. Але Любов Боднарук я знайшов у студії телебачення, де вона готувала сюжет, а Валентину Косенко зустрів у коридорі. Ірина Воробей готувалася до передачі "Діалог". Найбільш активна захисниця пана Білібаєва у коридорі, коли вже він не чув, стала говорити, що насправді вона його зовсім не підтримує... Як це противно!

Експортованих з Києва заступників Білібаєва - Христенка і Єгорова на робочих місцях якраз не було. Вони з Білібаєвим постійно їздять з Києва, а коли в Чернігові - живуть у готелі. Сподіваюся, нове керівництво розбереться за чий кошт.

Загалом на обласному телебаченні панує зовсім не творча атмосфера. На жаль.
І ще одне - гаспадін Білібаєв, навіть проводячи збори на державному телебаченні, займаючи посаду державного діяча, не соізволив говорити державною мовою. А мо він її не знає - то як з таким інтелектуальним рівнем можна керувати телебюаченням і радіо? Зате погрожував подати на мене в суд, заявляючи при цьому, що це я розвалив "Сіверщину", забуваючи при цьому, що я по-перше, 20 років її видавав (коли разом з іншими, коли сам), а по-друге, я уже 8 місяців, як фактично звільнений із "Сіверщини" компанією п. Лазаря. Але Білібаєв, мабуть, місцевих газет не читає...

Василь ЧЕПУРНИЙ, керівник прес- служби обласного штабу національного спротиву

Наразі члени штабу на Народної Самооборони чергують у кабінеті генерального директора, вимагаючи його звільнення. В тому числі чергування було і вночі. Посилання п.Білібаєва на те, що буде колись оголошено конкурс на заміщення посади, а він тим часом ще з місяць керуватиме - нікого не влаштовують. Пікетувальники вимагають негайного рішення від Держкомтелерадіо про звільнення Білібаєва.



Теги:штаб спротиву, Сівер-центр, Білібаєв, український інформаційний простір


Читайте також



Коментарі (0)
avatar