реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Білібаєв мусить піти: брехунам і русифікаторам не місце на державному ТБ!

Якийсь Олександр Єгоров, що числиться виконавцем і композитором, але за його словами є "ізвєстним в апрєдєльонних кругах", поширив на каналі "1+1", в "Телекритиці" та соціальних мережах брехливу інформацію про начебто захоплення гендиректора обласної телерадіокомпанії "Сівер-центр" Аркадія Білібаєва, погрози зброєю з боку майданівців.

Мова йде про вимогу чернігівського обласного штабу національного спротиву про звільнення з посади гендиректора ОДТРК "Сівер-центр" Аркадія Білібаєва.

За сумісництвом Єгоров є другом п.Білібаєва і русифікує обласний інформаційний простір - досі обласні державні радіо та телебачення говорили виключно державною мовою, а з приходом в ефір п. Єгорова полилась "радная рєчь". Рідна не для чернігівців. Пан Білібаєв привезений до нас з Києва і представника антиукраїнського "Русского блока" нам тут не треба - такоє є позиція чернігівського Майдану.

Кажуть, що п. Білібаєв подав у суд позов, щоб спростувати твердження про купівлю ним посади гендиректора за 20 тисяч доларів. Що ж, почекаємо...

Але звільнення Білібаєва має відбутися - і за брехню також. Такою є вимога обласного штабу національного спротиву. Сьогодні ж у брехні Білібаєва та його сердечного друга Єгорова звинуватили журналісти обласного телебачення Миргородська, Косенко, Маслов та Воробей.

Білібаєв мусить піти. З Єгоровим разом. Брехні та антиукраїнській пропаганді не місце на Чернігівщині!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:антиукраїнська пропаганда, інформаційний простір, Корупція, ОДТРК Сівер-центр


Читайте також



Коментарі (0)
avatar