реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

"Біла хата" потовстішала і повеселішала!

Тижневик для дому, для сім"ї "Біла хата", що видається редакційно-видавничим центром "Сіверщина", цього тижня вийшов незвичним: вдвічі товстішим і з додаванням кольору. редакція обіцяє такі випуски робити регулярно, якщо читачі відгукнуться передплатою.
Комплекси для зняття втоми, печінка -- теж "серце" людини -- ці теми згодяться для підтримання фізичного тонусу читачів "Білої хати". Інтерв"ю з відомим українським співаком Павлом Зібровим підніме тонус моральний. А таємниці Болдиних гір Чернігова у викладі Віталія Топчія допоможуть по-новому глянути на нашу історію. Історичну тематику також продовжує діалог журналіста Ростислава Мусієнка з істориком Олександром Добрицею -- їх розмови звучать в передачах Українського радіо і користуються заслуженою увагою слухачів.

Конкурс від газети "Біла хата" -- "Сімейна реліківія": розкажіть про книжку, фотографію, вазу, вишиванку, ікону чи якусь іншу річ, важливу для вашої сім"ї. І отримаєте редакційний сувенір!

Про життя після смерті розповідає Валерій Мазепа, чернігівець, що тепер пропагує китайську медицину. Але прізвище Мазепи він змінив в Америці -- чому? Читайте "Білу хату"!

Велика газета "Біла хата" містить і багато інших матеріалів, в тому числі тих, що зацікавлять городників та дачників. А поспілкуватися з редактором "Білої хати" Олександром Олійником, який, до того ж, є і автором сканворду в газеті, ви зможете по телефону у понеділок з 9 до 12 години. Телефонуйте 4-92-83. І -- читайте "Білу хату"!




Теги:Павло Зібров, Олександр Олійник, сімейна реліквія, Болдині гори, лікування печінки, Біла хата


Читайте також



Коментарі (0)
avatar