реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Бідні діти війни

Я, Чернобровкін Микола Митрофанович, 1937 року народження, дитина війни, звертаюся до вас: допоможіть отим нещасним пенсіонерам, дітям війни, яких отой, котрий казав, що почує кожного, і його команда мучать та знущаються так, що далі терпіти вже неможливо.
Я щойно прийшов з пекла і бачив, як сотні цих людей штурмували приміщення, де знаходиться Деснянський райсуд та виконавча служба при ньому.

Дітям війни згідно із законом повинні Пенсійні фонди міст і районів доплачувати до пенсії 30 відсотків, але це не виконується. Подаємо позов до райсуду, суд майже через рік надсилає поштою своє рішення: звертайтеся до адміністративного суду. Звертаємося туди, надсилають рішення: Пенсійний фонд має доплатити належні виплати дітям війни. Ідеш до начальника Деснянського районного відділення фонду з цим рішенням суду, він відфутболює: йди, принеси мені документ, який би мені наказував доплатити. Для цього треба отримати у чергового міліції при суді талончик (мені такий видали аж на наступний місяць, на квітень), прийти ще раз, написати заяву, отримати папір, з яким треба йти ще кудись, там написати дві заяви, потім дадуть папір, з яким треба їхати ще в якесь облуправління і т.д.

Сьогодні я прийшов за талоном до суду о 6-ій ранку, то там було вже більше сотні людей у черзі — старих, немічних, інвалідів. Коли о 9-ій стали запускати в приміщення, то люди просто душилися в цій черзі.

Микола ЧЕРНОБРОВКІН

Детальніше читайте в газеті "Сіверщина" за 17 березня.




Теги:Деснянський суд, пенсійний фонд, Діти війни


Читайте також



Коментарі (0)
avatar