реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Безмежна російська тупість...

У дитячій бібліотеці Тули повісили картину «Під мирним небом», на якій президент Володимир Путін з божественним світлом в золотих обладунках і в колісниці, запряженій трьома кіньми.

Про це політолог Олексій Голобуцький написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«У дитячій бібліотеці Тули повісили картину «Під мирним небом», на якій президент Володимир Путін з божественним світлом в золотих обладунках і в колісниці, запряженій трьома очманілими кіньми з нехілим вищиром і струменями диму від морд. Правда, навіщо йому коні, якщо карлик і так осідлав шию дивного бороданя (чи то біблійний «волхв з дарами», чи то вони так над Володимиром познущалися – складно сказати)?..

Там же і прем’єр-міністр Дмитро Медведєв ніби як «святий», до того ж в позі екзорциста, але з виразом і кольором пики типового одержимого, якщо і зовсім не зомбі. Для порядку туди ж прималювали Кирила з Миколою №2. Ну і Богородиця з немовлям приткнули збоку – неканонічно, звичайно, але оскільки немовляті в зуби (чи за комір? Складно розгледіти) сунули прапор «Єдиної Росії», то нормально.

Загалом, готичненько. З огляду на, що картину орієнтували на дитячу аудиторію, – і зовсім жутенько. Кого ж вони там виховувати мають намір такими «ликами святих»?», – написав Голобуцький.



Теги:святотатство, Олексій Голобуцький, Тула, третій Рим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar