реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Без Путіна вони не зможуть

Лідер фракції "Опозиційний блок" в українському парламенті Юрій Бойко і лідер партії "За життя" Вадим Рабинович підписали угоду про об'єднання опозиційних сил і створення "Опозиційної платформи "За життя".
Політики, зрозуміло ж, будуть говорити про цю угоду як про велике своє досягнення. Але насправді вона означає одне - готовність лідерів "Опозиційного блоку" присягнути Кремлю.

Варто нагадати, що Вадим Рабинович обирався в парламент як представник "Опозиційного блоку". Так що об'єднуватися з ним у Бойка та інших ніякої необхідності немає. Донедавна вони сприймали Рабиновича як розкольника, що підірвав єдність струнких опозиційних лав. Для того, щоб цю єдність забезпечити, Рабиновичу потрібно було просто відмовитися від розколу.

Однак з часу відходу від Бойка у житті Рабиновича відбулися серйозні зміни. Його партію вирішив використовувати в якості власної політичної платформи Віктор Медведчук - політик, якого в Кремлі вважають єдиним прийнятним кандидатом для заняття посади президента України. І не має ніякого значення, що український народ вважає інакше. Саме Медведчуку Путін хотів би подарувати Україні в разі перемоги - військової, політичної чи економічної - над нашою країною. І, судячи з висловлювань Медведчука, він готовий прийняти цей "подарунок", управляти підкореною провінцією. А поки процес приборкання України триває - брати участь у різноманітних політичних проектах, підривати можливості української влади, створювати фейкові альтернативи.

Юрію Бойку сто років не потрібен союз із Вадимом Рабиновичем. Рабинович - телевізійний, а не політичний персонаж. Але союз з Медведчуком - зовсім інша справа. Тому що це - союз з Кремлем, союз із Путіним, союз із російськими фінансовими потоками, союз заради перетворення України на придаток Росії.

Саме в цьому колишні "регіонали" і зацікавлені. Без Путіна вони не можуть ані захопити владу в Україні, ані керувати нею.

Віталій ПОРТНІКОВ, "Еспрессо"



Теги:Вадим Рабінович, агенти Москви, За життя, Опозиційний блок, Юрій Бойко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar