реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Без яких рушників неможливо уявити затишний інтер’єр

Часом так приємно починати чи закінчувати свій день душем, що освіжає, а через кілька хвилин після цього насолоджуватися м'якістю та приємним ароматом рушника. Якісні махрові вироби легко вбирають вологу та є необхідними речами не тільки в будинку, але і в готелі, салоні й інших комерційних закладах.

Можна зробити висновок, що рушники є повсякденними предметами. Вони бувають декількох видів, кожен із яких несе певну функцію. При цьому вироби незначно відрізняються за складом, а більшою мірою за розміром. У цій статті пропонуємо розібратися, без яких рушників неможливо уявити затишний інтер’єр і в чому їх особливості.

Типи матеріалу


Махрові текстильні вироби, які здебільшого використовуються у ванній кімнаті, характеризуються ніжністю, що дарує приємні відчуття під час застосування. Продукція може виготовлятися з різних волокон: синтетичних і натуральних. Часто роблять сумішеві полотна, які мають відмінні експлуатаційні характеристики.

В інтернет-магазині SV-Textile ви зможете вигідно замовити рушники оптом https://svtextile.com.ua/26-polotenca. В асортименті представлена найкраща текстильна продукція від провідних брендів: Lotus, Barine, Maxstyle, Iris Home, Penelope, Buldans, Shamrock, Irya та ін. Усі вироби якісні та гарні, мають відмінні властивості.

Серед натуральних волокон при виробництві часто використовуються:

  1. Бавовна. Вирощується без хімічних домішок, що робить готові полотна екологічно безпечними. При створенні рушників до бавовняних волокон можуть додаватися домішки, що дозволяє поліпшити характеристики виробів, робить їх більш м'якими та приємними на дотик. Готова продукція має гігроскопічність та гіпоалергенність. Висока щільність плетіння гарантує тривалий період експлуатації.
  2. Льон. Дозволяє отримати хорошу міцність, що забезпечує практичне використання продукції. Лляні волокна володіють відмінними антибактеріальними властивостями, що позитивно позначається на здоров'ї людини. Полотно має щільну структуру. Як результат, при контакті зі шкірою створюється легкий, але корисний масажний ефект.
  3. Бамбук. Рушники з цього волокна привертають увагу покупців м'якою текстурою та практичністю. Поверхня має легкий блиск, що додає вишуканості та неповторності. Особливою рисою бамбукових волокон є антибактеріальні властивості, а також відмінна поглинальна здатність і тривалість використання при регулярній експлуатації.

До натуральних волокон виробники часто додають синтетичні: поліестер, тенсел та ін. Проте найпопулярнішою продукцією є та, яка виготовлена ​​з бавовни або з домішками бамбука.

svtextile

Класифікація за призначенням


Асортимент рушників містить безліч товарів, які відрізняються не тільки за складом. Можна помітити, що в каталогах вироби мають різні розміри. За цим критерієм рушники класифікують на такі види:
  1. Банні. Мають найбільший розмір (стандарт 70х140 см). Призначаються для витирання тіла після купання у ванній.
  2. Для обличчя. Використовуються після вмивання. Знайти можна також переважно у ванній кімнаті. Розмір середній (наприклад, 50х90 см).
  3. Для ніг. Використовуються, щоб наступати на них після банних процедур. Розмір середній (50х70 см).
  4. Для рук. Можуть використовуватися не тільки у ванній, але й на кухні. Мають найменший розмір (40х70 см).

Усі ці рушники створюють єдину картинку, оскільки для кожної мети підходить свій персональній махровий виріб. Правильно підібраний розмір дозволить доцільно користуватися продукцією, що відіграє не останню роль у формуванні комфортного життя.



Теги:споживач, бавовна, рушники, затишок, текстиль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar