реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

«Баварія» в додатковий час перемогла «Севілью» в матчі за Суперкубок УЄФА

«Баварія» завоювала Суперкубок УЄФА. У матчі за трофей «Баварія», будучи переможцем Ліги чемпіонів, зустрілась з переможцем Ліги Європи, іспанською «Севільєю».

Вже на 13-й хвилині севільці вийшли вперед. Втім, порадіти перевазі в рахунку іспанцям не вдалося. На 34-й хвилині Леон Горетцка після класної комбінації розстріляв ворота «Севільї». «Баварія» володіла відчутною перевагою і навіть забила два м'ячі, але обидва голи були скасовані через офсайд і порушення, якого, схоже, все-таки не було. У підсумку матч перейшов в овертайм.

Переможний м'яч у ворота іспанців забив якраз іспанець: Хаві Мартінес уклав головою буквально через чотири хвилини після появи на заміну. Причому в своєму швидше за все останньому матчі за «Баварію» - повідомляє портал Рейтинг Букмекерів.

Головний тренер «Баварії» Ханс-Дітер Флік за неповний рік самостійної роботи виграв четвертий трофей: його підвищили з асистента до головного в листопаді 2019 го після відставки Ніко Ковача, з того моменту мюнхенці стали перетворюватися в кращу команду світу - завдяки в тому числі Філку, який допоміг «Баварії» виграти.

Мартінес забив у другому Суперкубку Європи поспіль, причому обидва рази - в напружених обставинах додаткового часу. Сім років тому він перевів матч з «Челсі» в серію пенальті забитим на 121-й. Тоді він, до речі, теж вийшов на заміну - але набагато раніше, на початку другого тайму.



Теги:Севілья, Футбол, Баварія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar