реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

«Батьківщина» пікетувала Чернігівську обласну державну адміністрацію

Близько 200-250 чоловік висловили своє невдоволення черговим підвищенням цін на комунальні послуги та продукти харчування.

Мітингуючі розгорнули транспаранти з написами: «Чернігів проти підвищення цін на газ», «Фірташу -- Нафтогаз, а народу --підвищення цін на газ», «Ні -- політичним репресіям» та інші. Люди також вигукували гасла невдоволення діями Януковича і кричали «Ганьба!».
Головною вимогою було недопущення необґрунтованого підняття цін на комунальні послуги та приведення зарплат і пенсій до рівня реальної інфляції. Реальна інфляція ж за думкою незалежних експертів склала у 2010 році 42%, а не 9, які оприлюднив уряд Азарова.

Голова Чернігівської обласної партійної організації Олександр Кодола сказав: «За 2010 рік від продукти харчування підвищилися у ціні майже на 50 %. Деякі продукти, такі як гречка, піднялися аж на 300%. Плюс до всього підвищення цін на комунальні тарифи. В підсумку маємо 42% інфляції, які влада навмисно занизила, оскільки уряду не в змозі збільшувати пенсії, зарплати й стипендії у відповідності до реальної інфляції. Проте, хочу наголосити, що це їх обов’язок і ми вимагаємо від влади збільшити зарплати і пенсії до рівня реальної інфляції».

Олександр Кодола також передав лист звернення з відповідними від пікетувальників у Чернігівську обласну державну адміністрацію
Сергій СЕМЕНЕНКО




Теги:Батьківщина, гречка, пікет, опозиція, Чернігівська ОДА, ціни на газ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar