реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Батальйон просить вогню

До Адміністрації Президента прийшли кілька тисяч людей на заклик командира батальйону територіальної оборони "Донбас" Семена Семенченка. Прийшли "подивитися Порошенку в очі" - мова про перемир'я одностороннє, коли вбивають наших солдат російські терористи, а наші частини не можуть наступати.

Учасники акції протесту вважають, що кожний день одностороннього продовження перемир’я спричиняє нові втрати серед українських військових, оскільки озброєні сепаратисти не дотримуються режиму припинення вогню.

До людей, які прийшли до офісу Порошенка, вийшов перший заступник голови адміністрації Віталій Зубков. Він намагався переконати демонстрантів в адекватності дій влади і необхідності ведення зустрічей і консультацій, на яких владу України представляє колишній президент Леонід Кучма.

Яку роль там виконують Медведчук та Шуфрич, що весь час підтримували сепаратистів та інші антиукраїнські течії, він відповісти не міг.

До речі, попри оголошене припинення вогню, російські бойовики напали на українські підрозділи біля Краматорська та Слов'янська.



Теги:Припинення вогню, АТО, російсько- українська війна, російські терористи, перемир'я


Читайте також



Коментарі (0)
avatar