реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Батальйон "Північ" вчиться воювати

На військових полігонах Чернігівщини активно проходить бойова підготовка армійських підрозділів, бійці яких були призвані в рамках четвертої та п’ятої хвиль часткової мобілізації.

У військовослужбовців одного із новостворених підрозділів - батальйону охорони та забезпечення оперативного командування «Північ», що базується в Чернігові, завершилось бойове злагодження. Протягом тижня на військовому полігоні 1-ї окремої танкової бригади мобілізовані солдати та офіцери виконували вправи стрільб зі стрілецької зброї та метали бойову гранату.

- Ми задоволені підготовкою наших військовослужбовців, - повідомив заступник командира батальйону забезпечення оперативного командування «Північ» по роботі з особовим складом майор Роман Орєховський. – Мобілізовані швидко вчаться та згадують військові навики. А головне - у них є бажання захищати Батьківщину.

Після бойового злагодження усі військовослужбовці новоствореного підрозділу відбули до місця постійної дислокації для виконання завдань за призначенням.

Віктор АНУФРІЄВ






Теги:бойове злагодження, російсько- українська війна, батальйон Північ, нові військові частини


Читайте також



Коментарі (0)
avatar