реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Батальйон "Чернігів" звільнився від боягузів і вирушив на Луганщину

Батальйон територіальної охорони МВС "Чернігів" позавчора отримав наказ про висування на місце патрулювання в Луганську область. Можливо, у рідні райони недавнього начальника обласної міліції Олександра Михайлика?

Але, як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, поїхали 86, а 21 написали рапорти на звільнення.

Бо, виявляється, вони вступили добровольцями у цей підрозділ гроші заробляти, а не життям ризикувати.

Арсен Аваков пише: "Были уволены немедленно. Они пришли не Украину защищать. Они пришли зарабатывать 4500 гривен в месяц. Такие себе - патриоты за деньги. Прочел докладную - устойчивое чувство омерзения ( думаю..может список "героев" опубликовать?)".

Батальйон "Чернігів" - підрозділ, сформований за новими принципами. На його шевроні - знак Лизогубів.

Міністр запевнив, що всі бійці підрозділу при патрулюванні будуть забезпечені касками та бронежилетами.
Як повідомив Андрій Кужель, що входить до цього батальйону, "взвод у складі 21 людини не поїхав через те, що вони боягузи. Командир взводу Віталій Придатко особисто підбурював бійців не їхати. Весь взвод прийшов на відправку в шортах, і поводив себе демонстративно зневажливо".



Теги:Лизогуби, батальйон Чернігів, Арсен Аваков, зрадники


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Список боягузів-заробітчан - у студію!
avatar
2
Символічно.
Їздити у Київ розганяти  Майдан  їздити ніхто з них не відмовлявся не відмовлявся.
І це по всій Україні.
avatar
3
Мой сын 1,5 месяца в Артемовске,их часть сегодня обстреливают. Горько читать,что есть такие,кто отказывается туда ехать. Ребятам нужна поддержка и помощь. Мне стыдно,что есть такие мрази,что ни Родина,ни свой народ для них ничего не значит.Пусть отсиживаются в кустах или у жен и мам под юбками.Только кто и их родных защищать будет. Я больше всех на свете люблю своего сына,переживаю за него и в то же время горжусь,что воспитала достойного человека.Пусть может им Бог и наша материнская молитва.
avatar
4
правильно зробили що відмовилися. нехай їде злодій ... (подальший лайливий текст видалений адміністратором)
avatar