реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

«Банк добрих справ» почав роботу в Чернігівській області

Партнером всеукраїнської соціальної програми «Банк добрих справ» у Чернігівській області стала Чернігівська міська молодіжна ГО «Центр прогресивної молоді “Апельсин”».

Організація запропонувала найкращу концепцію збору пожертв для малозабезпечених українців у рамках всеукраїнського конкурсу грантів «Врятуймо добру людину!», що його провів АБ «Укргазбанк» за підтримки Фундації імені князів-добродійників Острозьких та Асоціації платників податків України.

Працівники Чернігівської міської молодіжної ГО «Центр прогресивної молоді “Апельсин”» пройшли практичну Школу фандрейзингу з проведення доброчинних кампаній і тепер допомагатимуть малозабезпеченим сім’ям збирати пожертви на лікування рідних. Разом з волонтерами й родичами важкохворих вони проводитимуть благодійні вуличні акції й кампанії від дверей до дверей; встановлювати добродійні скриньки для збору пожертв у торговельних мережах, церквах, громадських установах; залучатимуть до доброчинності регіональний соціально відповідальний бізнес; поширюватимуть листи про допомогу; проводитимуть доброчинні лотереї, аукціони, марафони за участі ЗМІ та інші публічні заходи.

Вся доброчинна діяльність фондів у рамках програми прозора і зрозуміла. Для цього розроблено спеціальну платформу http://bankdobryhsprav.com.ua, яка об’єднує всі фонди і дозволяє переглядати всі реалізовані та поточні проекти в будь-якому регіоні України. Кожен
охочий може допомогти добрій справі як матеріально, так і нематеріально, в реальному часі відстежити перебіг збору грошей
.



Теги:позитивні новини, банк добрих справ, доброчинні організації, апельсин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar