реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Балто- Чорномрський союз проти агресивної Московії і здеградованої Європи

18 липня у приміщенні Одеської "Просвіти" відбулося засідання Ідеологічного Клубу на тему: "Балто-Чорноморська вісь, як порятунок Європи". Доповіді на тему актуальних проблем сучасного геополітичного положення України та її сусідів озвучили активісти молодіжних громадських організацій "Студентська Свобода" та "Сокіл".

Спеціальним гостем заходу і головним промовцем був громадській діяч, політолог, співак з Білорусі Алесь Мікус.

Під час роботи клубу було озвучено наступні тези:

1) Країни Балтії, Скандинавії і Причорноморська Україна мають тисячолітню історію співпраці і взаємовідносин у сфері оборони своїх земель від чужорідних цивілізаційних об'єднань, зокрема Монгольської Золотої Орди та її правонаступниці Московії, сьогодні (Російської Федерації).

2) Сьогодні країни Балто — Чорноморської вісі не об'єднанні юридичними, міжнародними деклараціями, але здорові патріотичні сили цих країн розуміють необхідність найщільнішої співпраці з метою збереження власної культурної і національної ідентичності, захисту кордонів своїх країн, економічної співпраці із створенням власної, незалежної від Європи і Азії енергетичної системи.

3) Балто — Чорноморська вісь існує ментально, незалежно від бажання ворожих деспотичних Азіатських режимів і здеградованого Європейського Союзу, з його пропагандою моральних збочень, одностатевих шлюбів, расовою мішаниною і розмиванням національних ідентичностей. Прикладом цьому є події серпня 2008 року, коли РФ розв'язала війну проти Грузії. Тоді саме президенти Скандинавських країн, Балтії, Польші і України першими виступили на захист незалежності Причорноморської країни і приїхали у Тбілісі з метою звернути увагу світового співтовариства до агресії проти Грузії.

По завершенні зустрічі правий білоруський музикант Алесь Мікус провів сорокахвилинний концерт - виконав націоналістичні пісні білоруською і українською мовами та відповів на чисельні запитання слухачів.

Нагадаємо, Ідеологічний Клуб – створений в січні 2012 року в Одесі активними українськими студенти за підтримки місцевої організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Головною метою Клубу є поширення ідеології українського націоналізму серед молоді.

Прес-служба Одеської обласної організації ВО "Свобода"



Теги:Просвіта, Україна - Росія, Балто- Чорноморський союз, Одеса


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Всі країни цієї осі незалежні лише де-юре, а де-факто несамодостатні, без кредитів Заходу та Росії самостійно жити не можуть. Борги цих країн перед Заходом та Росією постійно зростають. Лише по одній газовій угоді Україна переплачує Росії щорічно 8 млрд. доларів США.
Виплати цих країн за кредити постійно зростають, в перспективі у них - дефолти, після яких кредитори їх "рятуватимуть" ще більшими фінансовими зашморгами.
З економічної точки зору Росії не вигідно приєднувати і брати на свій бюджет несамодостатню Україну, вигідніше висмоктувати з неї останні фінансові соки.
avatar
2
Ага, Польща не самодостатня... А щодо боргів -- запитайте скільки боргів у США, найсильнішої країни світу?
avatar
3
Польща самодостатня і ніколи в союзз з країнами-боржниками не піде.
А США дають кредити, а не беруть. У них від'ємний баланс зовнішньої торгівлі. Це значить, що за рахунок доходів від виданих кредитів вони споживають більше, ніж виробляють.
avatar