реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Азаров закликає українців готуватися до газової війни з Росією

Прем'єр-міністр Микола Азаров просить українців робити все від них залежне для економії енергоресурсів.

"Ми просимо наших громадян робити все від них залежне для економії енергоресурсів. Тому що в умовах виритої для всього суспільства газової ями, кабального газового контракту, закрите вікно, утеплені двері та економне використання газової плити - це питання патріотизму та виживання", - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.

Азаров підкреслив, що до 1 жовтня підприємства паливно-енергетичного комплексу повинні бути на 100% готові до нового опалювального сезону.

Окрему увагу, за словами прем'єра, потрібно приділити забезпеченню теплом шкіл і медзакладів.

"Перше повідомлення, що десь мерзнуть діти або хворі буде направленням на біржу праці для відповідного голови місцевої адміністрації та відповідного керівника", - підкреслив він.

Крім того, Азаров доручив першому віце-прем'єр-міністру - міністру економічного розвитку і торгівлі Андрію Клюєву спрямувати всі зусилля на ліквідацію ризиків, аварій і втрат енергії.

Нагадаємо, на початку червня поточного року Клюєв заявив, що у наступному році всі будинки в Україні забезпечать приладами обліку тепла, що дозволить знизити вартість послуг ЖКГ, та економніше споживати газ.
Відголос



Теги:утеплення квартири, Україна - Росія, ЖКГ, газова війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Че к российскому диверсанту прицепились??
Его совесть где надо - на родине, в России, под крылом кегебиста Путина!
Мне совесть ни к чему! За бюджетные деньги к своим титановым заводам быстро газовые магистрали проведу, а вы, жалкий народишко Украины, не стойте на пути великих жидов! Мы вас быстро в антисемитизме обвиним и на весь мир растрещим! Вы быдлом были, быдлом и останетесь!
avatar