реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Автомайдан приїхав до Генпрокурора

"Кат – головне слово, яке пишуть автомайданці на паркані навколо будинку Пшонки. Стіни обклеюють фото Тетяни Чорновіл після побиття з написами: Чуємо! Бачимо! Не пробачимо!" - написав у своїй сторінці Фейсбуку народний депутат Олександр Бригинець про пікетування будинку Генерального прокурора Пшонки.

"Відчуття, що в будинку живуть мерці – ніхто не дихає. Але ж вони і є мерці… мерці духу.У дворі Пшонки 12 зрізних красунь-ялинок та сосен. Він, що торгує ялинками?
Спеціальних, визначених законом пломб , які підтверджують законну вирубку, на них немає.
У всіх випадках, до всіх злочинів, є ще і цей. Фото відправлю у Генпрокуратуру, нехай розбираються, яке походження цих ялинок.
Отже, Пшонка ялинковий злочинець і можливо спекулянт", - розповів народний депутат.

Влада намагалася не допустити автомайданівців до будинку Генерального прокурора. Так, скажімо викотили КАМАЗ посеред дороги. Силами автомайданців КАМАЗ відкотили. Навіть якби це не вдалося, то громада була готова прорити дорогу поруч із камазом.

"Але головне те, що блокування не вдалося. АвтоМайдан таки їде під вікна Пшонки і ніяке ДАІ, яке намагалося вислужитися перед генпрокурором, його не врятувало", - розповів народний депутат.



Теги:Майдан, Олександр Бригинець, Пшонка, генеральний прокурор


Читайте також



Коментарі (0)
avatar