реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Атрошенко обіцяє боротися за посаду міського голови

До Клубу молодого політолога завітав народний депутат України Владислав Атрошенко. На зустрічі обговорили 34 сесію міської ради та політичну ситуацію в Чернігові. Нардеп поділився своїм секретом впливу на міську раду.

Владислав Атрошенко розпочав зустріч з оцінки 34 сесії міської ради: «Я не вважаю останню сесію продуктивною. Було аж 3 народні депутати, була імітація боротьби з медичною реформою, але навряд чи когось цікавить «друга серія»». Народний депутат закликав до конструктивного підходу в цьому питанні, а саме до проведення інформування населення та консультацій з фахівцями. Разом з тим депутат зазначив, що питання медичної реформи доцільніше вирішувати на рівні профільного міністерства і що місцева влада є заручником даної проблеми.

Кадрове рішення по заступниках міського голови Владислав Атрошенко оцінив неоднозначно. «Раніше кадрові зміни супроводжувались хоча б декларування розвитку міста. Зараз і цього не було». Народний депутат вважає, що в місті панує непрозора система інтересів, яка не дає можливості місту ефективно розвиватися. «Останні роки діяльність Соколова не йде на благо міста. Все розподілено, усі по трошки клюють.. А розвиток міста нікого не цікавить» - зазначив гість.

Владислав Атрошенко вважає, що вплив нардепа має базуватись на системі взаємовідносин з органами влади і впливовими особами в руслі сприяння розвитку регіону. В той же час депутат намагається інформувати владу та громаду про наявні проблеми і пропонувати шляхи їх вирішення. Для втілення своїх планів Владислав Атрошенко обіцяє сформувати ефективну команду і боротися на місцевих виборах 2015 року.



Теги:Чернігівська міська рада, медична реформа, КМП, Атрошенко


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Типовий пристосуванець-кон'юнктурник, та ще й вмілий самопіарник...
avatar
2
На фоні інших Атрошенко - виважена, розсудлива людина, реаліст.
avatar