реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Арешт Фірташа - удар по Путіну

Австрійська поліція тихо, без попереднього оголошення, як це робить генпрокуратура України, затримала у Відні "українського" олігарха Фірташа. Йому інкримінують кримінальні схеми ще з 2006 року.

Проте арешт одного з тихих українських олігархів отримав відгук у Кремлі - Владімір Путін зібрав своїх олігархів радитися: шо будєм дєлать?! А після цього ще й раду своєї безпеки звар'ював. Шо ж такоє? Чом запереживав великий, могутній Пу?

Виявляється, - і про це пише західна преса, бо наша не здатна так глибоко копати - Фірташ є проросійським олігархом, прямий має зв'язок з імператором Расєї. Ким тоді є Ахметов, який не переживав, як убивали майданівців, але захвилювався після арешту Добкіна і готовий був внести за нього заставу? Краденими в українців грошима...

Таким чином, арештовуючи Фірташа, Захід дає чіткий сигнал Путіну про великі неприємності для його і його друзів активів. Адже така велика і могутня (здавалось би!) Росія тримає свої мільярди не в Росії, а на тому таки ненависному Заході. Навіть Стабілізаційний фонд - там. Недарма Збіґнєв Бжезінський відверто глузував з росіян - ви, мовляв, подивіться чи то у вас править ваша еліта, якщо вона свої гроші у нас тримає?!

...А Міхаїл Єфремов не побоявся випустити сатиричну замальовку про великого пітона Пу, який схожий на накачаний ботоксом презерватив і здатен боротися тільки з бандерлогами. Росія починає виступати про свого Пу?!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Міхаїл Єфремов, арешт Фірташа, Бжезінський, Пу, Україна - Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar