реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Арешт чемпіона

Після виїзду з України на станції Суземка Брянської області Росії чемпіона світу зі змішаних єдиноборств Мурада Амрієва затримали російські поліцейські. Чеченець є громадянином Росії, але у 2013 році втік в Україну, де й проживав весь цей час.

Як повідомляє «Новая газета» з посиланням на Комітет щодо попередження катувань (є такий у Росії!), Амрієва звинувачують всього лише у використанні фіктивних документів – мова йде про помилково вказаний рік народження в паспорті. «Справа в тому, що в паспорті Амрієва помилка – паспортистка просто помилилась, - заявив юрист Комітету з попередження катувань Сєргєй Бабінєц, - Зараз Мурад знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання і найближчим часом його можуть етапувати у Чечню. Ми вважаємо, що його оголосили в розшук, щоб повернути у Чечню і привести до виконання погрози – високопоставлений чеченський поліцейський погрожував Амрієву кровною помстою».

Російська газета пише, що раніше Мурада заарештовували, щоб добратися до його брата, який живе у Німечині. Його катували, били електричним струмом, підвішували до стелі. Остерігаючись за своє життя, він вітк в Україну, де й став чемпіоном світу по версії World Mixed Martial Arts Federation. В Росію не повертався, але тепер, щоб оформити документи і отримати нову візу, виїхав у Москву. Як бачимо, не доїхав…"Голос України"



Теги:чемпіон світу, Мурад Амрієв, Брянська область, Чечня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar