реклама партнерів:
Головна › Новини › Невідома Україна

"Антологію українського націоналізму" - презентували в Чернігові. Відео

Книгою рецептів назвав ІІ-й том «Антології Українського націоналізму» публіцист Віктор Рог.
Вчора у приміщенні чернігівської «Просвіти» відбулася презентація двотомного видання «Антологія українського націоналізму».

Участь у презентації узяли київський історик і публіцист, заступник директора Центру Національного Відродження Віктор Рог, директор Центру Національного Відродження Тарас Рондзістий, голова обласної організації КУН Валерій Рябченко, представники чернігівських громадських та політичних організацій.
Друга частини «Антології українського націоналізму» видана Українською Видавничою Спілкою імені Юрія Липи і тільки нещодавно побачила світ. Перша ж вийшла минулого року і за рік і вже витримала два видання, що переконливо засвідчило актуальність книги.
Серед авторів збірника як такі знакові постаті в історії національно-визвольних змагань українського народу -- Є.Онацький, Юрій Бойко, Євген Маланюк, Лев Ребет, Зеновій Красівський, так і наші сучасники -- Олег Баган, Роман Коваль, Василь Іванишин, Володимир Яворський, до речі, насьогодні житель с. Євминка Козелецького району, та інші. Тематика творів охоплює широкий спектр проблематики: морально-етичні аспекти, геополітичні, напрямні, філософські підстави, державотворчі концепції, соціальні питання, політичні візії.
Сергій КОРНІЄНКО









Теги:книги, націоналізм, рог


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Такі книги потрібні державі. Українці, тепер люблять Україну і через власну кишеню, про що наприклад свідчить те, що "Чорний Ворон" став бестселером. І це незважаючи на те, що частину тиражу його книги придбав Наливайченко.
avatar