реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Антивоєнне віче у Мені

Почалося воно з молитви отця Володимира церкви Київського патріархату, за Україну, за мир і спокій на землі.

Його учасники висловили глибоку стурбованість і обурення агресією Збройних Сил Російської Федерації, які несподівано і без оголошення війни захопили Крим, блокували військові частини Збройних Сил України та намагаються їх роззброїти. Віче висловило захоплення мужністю і відвагою військовослужбовців України, закликало Верховну Раду переформатувати структуру державного бюджету, виділивши необхідні кошти для зміцнення Збройних Сил України. Звучали заклики до уряду мобілізувати половину особового складу підрозділів МВС до Збройних Сил, перерахувати одноденний заробіток на потреби армії і флоту, скоротити на 10 відсотків штати органів управління державної влади.

Також були пропозиції в цей важкий для країни і бюджету час та безробіття, переглянути питання працюючих пенсіонерів. Всім присутнім на віче пропонували активізувати роз*яснювальну роботу серед родичів і друзів, які живуть у Росії та Криму. Учасники віче закликали Верховну Раду та Уряд прискорити роботу по вступу України до НАТО та Євросоюзу.

Вшанували пам*ять загиблих на Євромайдані. Адже дякуючи їм, українці стали іншими, піднялися з колін, багато чого усвідомили. Треба докласти всіх зусиль, щоб жертви Майдану не були даремними.

Валерій МАГУЛА



Теги:мена, Україна - Росія, російська агресія


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Що означає антивоєнне? Чому Магула дав такий заголовок? Може, в даних умовах, коли на нас напала Росія, варто вести мову про антиросійський чи антиагресорський мітинг? Антивоєнний мітинг може бути доречним в Москві, нам же закликати до антивоєнності в умовах, коли проти нас ведуть війну якось безглуздо.
avatar
2
Мій виступ на тому "антивоєнному" віче - http://nslovo.com/blog/pro-patriotyzm
avatar