реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Антивакцинатори прийшли з іконами

Під Верховною Радою 19 жовтня проходить церковний мітинг проти вакцинації. У розпал нового спалаху смертності від ускладнень коронавірусу протестуваьники прийшли до середмістя столиці із іконами і антивакцинальними гаслами. Також учасники мітингу принесли з собою хрест.
Зокрема, учасники акції протесту біля Ради виступають проти вакцинації дітей. Біля парламенту відбувся й молебень, повідомляє "Ракурс" з посиланням на телеграм-канал Pavlovskiy News.

Протестувальники не згодні з планами уряду дозволити вакцинацію дітей. На їхніх плакатах є написи: «Вакцинація вбиває", «Ні медичним експериментам. Захистимо наших дітей».

18 жовтня очільник профільного комітету Михайло Радуцький заявив, що уряд розглядає разом з Держспоживстандартом та технічною групою МОЗ можливість вакцинації дітей від 12−14 років за медичними показами, оскільки 15−20% нових інфікованих в країні — це діти.

В Україні з 21 жовтня запроваджуються обмеження на користування громадським транспортом. Для того, щоб сісти у транспорт, людям необхідно буде мати при собі документи, що доводять відсутність хвороби, або ж сертифікат про вакцинацію.
РІСУ



Теги:ВР, права людини, Моз, вакцинація, пандемія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar