реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Антиукраїнські сили пруть у ВР

Ну що, пройдемось по першій 20-ці Слуг Бєні:

1. Дмитро Разумков - спікер виборчого штабу Зеленского, член Партії регіонів у 2006-2010 роках, 2010—2014 працював на Сергія Тігіпко.
2. Руслан Стефанчук - представник Президента у ВР, той самий, який на питання Ірини Геращенко чому президент жодного разу не висунув вимогу РФ звільнити українських заручників, відповів, що її питання - "політична агітація".
3. Ірина Венедиктова - юрист, намагалась стати членом Верховного суду у 2016, але не змогла набрати навіть минімальний бал у тесті.
4. Давид Арахамія - власник IT компанії, засновник волонтерського проекту Peoples Project
5. Галина Янченко - функціонер ЦПК Шабуніна, дружина Віктора Андрусіва - директора Українскьго інстітуту майбутнього, який зв'язують з Аваковим
6. Михайло Федоров - згідно до рослідування програми "Схеми", Федоров відповідальний за рекламу та роботу ботів за Зеленського у соціальних мережах, які фінансувались Зеленським готівкою, що не відображена у офіційних деклараціях.
7. Олександр Корнієнко - ще один фігурант розслідування "Схем", непублічний член штабу Зеленського, координував різні види комунікацій штабу Зеленського.
8. Анастасія Красносільська - ще один функціонер ЦПК Шабуніна
9. Олександр Ткаченко - ген.директор каналу Коломойського 1+1
10. Жан Беленюк - спортсмен, обличчя рекламних кампаній нелегальних мереж азартних ігор "Космолот", "Пари-матч".
11. Сергій Бабак - функціонер аваковського Інстітуту майбутнього, той самий, що розказував як просто зробити усім вчителям зарплату 4000 долларів США.
12. Владислав Криклій - Начальник Головного сервісного центру МВС України (даішник, коротше)
13. Олена Шуляк - керівник сектору Будівництво Офісу ефективного регулювання
14. Дмитро Наталуха - близький до групи регіонала Колеснікова та Фірташа-Льовочкина (його фонд оплатив його навчання у Кембріджі), чоловік Альони Шкрум, депутатки від "Батьківщини".
15. Єлизавета Ясько - просто талановита випускниця Оксфорду
16. Олексій Коржель - немає даних, хто це
17. Андрій Герус - лобіст олігарха Коломойського, представник Зеленського у Кабміні
18. Михайло Радуцький - засновник клініки"Борис", фігурант скандалів з недостовірного декларування своїх доходів на посадах у КМДА Кличка.
19. Денис Монастирський - функціонер аваковського Інстітуту майбутнього
20. Данило Гетьманцев - помічник депутата - регіонала Сівковича у трьох скликаннях, один з противників введення податку на виведений капітал.

Лариса СВІТ



Теги:регіонали, Слуга народу, Разумков, команда ЗЕ, дострокові вибори


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
surprised wacko angry cool
avatar