реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 6 січня 2011 року

Передріздвяний номер тижневика "Сіверщина" обрав головною темою не радісні вітання з Різдвом Христовим, а чергову провокацію -- спалення намету Московського патріархату під Катерининською церквою. ""Вогонь очищає" -- зветься публікація, у якій викладено маловідомі подробиці події, що стосуються позиції архієпископа Амвросія, затримання журналіста Олександра Ясенчука, позицію помічника московського патріарха Кіріла.
"Права без ...прав" -- Петро Антоненко коментує лист читача з Києва про пільги для дітей війни, а Вікторія Гаврик бесідує з молодою вчителькою, що з міста поїхала жити в село Головеньки на Борзнянщині. "Мандрівник у політиці" -- так Василь Чепурний назвав розмову з ювіляром Володимиром Ступаком.

Новорічні прогнози "Сіверщина" пропонує від історика Олександра Коваленка, письменника Михася Ткача та Андрія Бакірова. Аналіз журналу "Народний депутат" викличе зацікавлення у читачів "Сіверщини" -- нам так не жити...

Тарифи від ТЕЦ і прориви гарячої води за наш рахунок у викладі Сергія Соломахи. Футбольний огляд також буде до речі.

Хто забув передплатити "Сіверщину" -- це можна зробити з доставкою уже з лютого. Нагадуємо: у кіосках "Укрпошти" важко застати "Сіверщину" -- і то не з причини шаленої популярності видання, а через те, що пошта демонстративно замовляє мало примірників. Тому передплата -- найбільш надійний спосіб отримувати "Сіверщину".




Теги:Сіверщина, затримання журналіста, Катерининська церква, головеньки, Укрпошта, тарифи, тец, Діти війни


Читайте також



Коментарі (0)
avatar