реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 5 січня

Перший у новому році номер газети "Сіверщина" відкривається редакторським "Акурайку!" -- так колядують у селі Авдіївка Сосницького району. Але "Сіверщина" ще й стверджує про неприйнятність для українців символіки року Дракона -- у нашій традиції це Змій... Якого побивають казкові герої

Також "Сіверщина" з нового року вводить нове, яке для європейської журналістики давно є нормою -- редакційна четверта сторінка. Цього разу на ній, зокрема, колонка редактора "В оточенні мафії". Автор намагається підвести читачів до відповіді на питання -- хто ж ВОНИ, які довели Україну до володіння торгово- промисловою мафією.

Газета "Сіверщина" у розділі "Успішні українці" представляє декана філологічного факультету Ніжинського педагогічного університету імені М.Гоголя Олександра Забарного. А матеріал з Менщини повертає до проблемної теми ціни на картоплю.

Прогнози політологів на 2012 рік також у цьому номері газети. А ще -- сторінка читацьких листів, кулінарна подорож до Угорщини, церковний календар та багато іншого корисного матеріалу.



Теги:Мафія, картопля, рік Дракона, Ніжинський педагогічний університет


Читайте також



Коментарі (0)
avatar