реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 28 липня

Літо. Спека. Гаряча пора - гарячі емоції. Тож «Сіверщина» - газета з серцем відкриває свої сторінки матеріалом «Бунт Нової Басані», в якому редактор Василь Чепурний розповідає про те, як бобровицькі селяни витурили московських попів.

Продовжує досліджувати «шкільну тему» новий автор «Сіверщини» Віктор Ткаченко в матеріалі «Ласкаво просимо – здати гроші».

Напередодні річниці Незалежності у «Сіверщині» представлено великий аналітичний матеріал «Як знищувався РУХ», написаний як завжди добротно, за авторством Петра Антоненка. В даному матеріалі наведена інформація про ті процеси, що призвели до фактичного зникнення цієї потужної сили, в тому числі й за сприяння КДБ, влади та власних олігархів.

Ініціатива випускового редактора Вікторії Гаврик, про публікацію спогадів про «90-ті роки», знайшла відгук серед читацької аудиторії. Тож читайте в цьому номері спогади про ті роки, часи, коли покоління «Пепсі» ставало на ноги і падало на коліна.

Таємниці саду М. Коцюбинського та поради, як зробити його розкішнішим розкриваються у публікації «В Саду у класика». Цілком можливо, що після прочитання матеріалу, хтось захоче створити подібний сад, що потягне за собою і появу літературного хисту.

Про «Нічиє» майно у с. Іванівка та Софіївка Щорськогор району, яке все ж таки примудрилися порізати і вкрасти, розповідає публікація Олександра Ясенчука.

У рубриці «Невідома Україна» опублікована повчальний життєпис Яна Біксона, латиша, що керував у 1921 році Чернігівською ЧК.

В газеті представлені й традиційні рубрики гумор, мимохідь, кросворд, судоку, знаменні дати на Чернігівщині.

Всі хто бажають отримувати свіжі новини із Чернігівщини, передплачуйте газету «Сіверщина».





Коментарі (0)
avatar