реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 25 липня

Липень -- маківка літа. І всі метеорологи дружно говорили про неймовірну спеку у липні- серпні. Липень, власне, вже стікає, а де ж спека?

Газета "Сіверщина" з першої сторінки розповідає на основі матеріалів судів, що головного еколога Чернігівщини можна судити за тою статтею, за якою сидить Юлія Тимошенко. Прикро, що екологічних порушників захищають деякі чернігівські журналісти, -- чи годуються з браконьєрської рибки?

"Сіверщина" широко подає матеріали про Ігоря Качуровського -- останнього неокласика, що помер нещодавно у Мюнхені на 95-у році життя. Наш земляк з Крут у "Сіверщині" представлений некрологом та своєю статтею про партизан -- несподіваний погляд з його останньої статті на блозі сайту "Сіверщини".

Про реформу медицини веде мову Валерій Магула: два головлікарі на район, а швидка доїхати не може. Нами керують проффесіонали...

Вікторія Гаврик представляє іконописця, а головний редактор роздумує навколо теми Перуна, язичників і московських православних.

Тема Врадіївки та реформ у міліції -- знову на сторінках "Сіверщини": за нападами на міліцейські околодки не все так просто...

Читайте і передплачуйте "Сіверщину", якщо ви нормальний українець чи українка! Бо то наша газета!




Теги:перун, Партизани, Ігор Качуровський, медична реформа, Врадіївка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar