реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 16 лютого

Чернігівський аналітично-інформаційний тижнвик "Сіверщина" цього разу багато пише про російські впливи -- від першої сторінки "Москва замерзає", де газета повертається до болючої теми намету московської церкви під Катерининським храмом у Чернігові. А продовження -- в колонці редактора "Дефіцит українців?", яка стосується останніх кадрових призначень на владній верхівці.

Також у "Сіверщині" -- розповідь про успішного українця Олексія Бутенка із Дягови Менського району, про хранителя старовини Юрія Дахна з села Москалі Чернігівського району, про реформування медицини на Менщині. А ще -- "Сіверщина" представляє забуту технологію випікання хліба на шишках хмелю. Її починає запроваджувати Ніжинський хлібокомбінат. Як своєрідне продовження теми -- відповідь чернігівських експертів на російські претензії щодо якості менського сиру.

Скандал навколо автомобіля чернігівського міського голови Олександра Соколова, спроби об'єднання опозиції, морози на Чернігівщині -- ці та інші теми також зацікавлять постійних читачів "Сіверщини".
Ще раз нагадуємо тим, хто читає "Сіверщину" тільки в інтернеті: це зовсім різні видання, друкований варіант -- абсолютно відрізняється від інтернетного. Тож передплачуйте газету "Сіверщина": це можна зробити по всій Україні!



Теги:хліб на шишках, Катерининська церква, опозиція, москалі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar